POESIA A L’ESCOLA

A la sessió de formació es pretén reflexionar sobre per què i com apropar els bons llibres de poesia als infants. Però… per què la poesia? És important entrenar una mirada poètica? Es reflexionarà entorn d’aquestes preguntes i es parlarà de criteris de valoració de llibres de poesia. A més, es donarà bibliografia per a docents i per a infants. Es preveu reservar un temps per a fer preguntes. 

2083011208
Poesia a l’escola
2020-2021
Conferència. Internivells: Educació Infantil-Primària-Secundària

29/10/2020 – 29/10/2020 (3 hores) de 16:30h a 19:30h

CRP del Garraf

Canigó, 2 (Vilanova i la Geltrú)

Activita en format virtual.
AccessosPlànol
Inscripció
23/07/2020 – 29/10/2020
Persones destinatàries
Persones responsables de bibliotques escolars, membres de la comissió de biblioteca i professorat d’educació infantil, primària i secundària interessats en aprofundir en el coneixement dels llibres de poesia infantil i juvenils.
Requisits de certificació
Assistència al 80% de les sessions previstes i realització del treball proposat. Revisió i elaboració de nous materials.
Descripció
Jornada del Grup de treball de Literatura Infantil del Garraf dirigida a treballar la modalitat literària de la poesia a l’escola.
Objectius
– Formar-se en l’anàlisis de les publicacions literàries de poesia adreçats a infants i joves.
– Aprofundir en el coneixement i aplicació de criteris de qualitat per a la tria i selecció de llibres de poesia adreçats a les diferents edats de l’alumnat.
Continguts
– Xerrada/taller inicial amb una persona experta en el tema de la poesia.
– Una sessió de treball per revisar/actualitzar el contingut i la manera de complimentar les fitxes de valoració dels llibres analitzats.
Formador/a
Dani Espresate
Organització
Servei Educatiu Garraf
E-mail
crp-garraf@xtec.cat

Inscripcions aquí