SOBRE MI

daniperfil

 

Dani Espresate Romero (Barcelona, 1985). Recordo amb tendresa com el meu avi aprofitava qualsevol ocasió per regalar-me un llibre. Em vaig començar a interessar cada cop més per la lectura i, amb el temps, vaig començar a escriure poesia.

Mestre de primària a l’escola pública, vaig fer el Máster de Biblioteca Escolar i Promoció de la Lectura. Treballo al programa Biblioteca Escolar “puntedu” al Departament d’Educació i tutoritzo els cursos de formació de Biblioteca escolar i gust per llegir i Biblioteca escolar i aprenentatge de la lectura. Sóc membre del Grup de treball de Biblioteques escolars del COBDC i formo part de la Junta Rectora de l’Associació de Mestres Rosa Sensat. 

He coordinat el Seminari de Biblioteques Escolars de Nou Barris (del 2015 fins el 2018) i he participat en la creació d’un projecte de Poesia Audiovisual: Beu Poesia. Actualment estic cursant el tercer curs de l’itinerari de Poesia a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i he realitzat el curs “Los niños se comen la luna I i II” a El Sitio de las Palabras, amb Mar Benegas.

Tinc algunes publicacions i he col·laborat en programes de ràdio com El Gripau Blau d’Ara Va De Bo.