“Les Sessions d’El Gripau Blau a Ràdio Estel (2011-2020)” a Spotify

Estic molt content de compartir-vos el nou disc de “Les Sessions d’El Gripau Blau a Ràdio Estel (2011-2020), d’Ara Va De Bo.

Hi ha contes, cançons, poemes… Amb algun poema i lletra de cançó pròpia. El disc, en físic, sortirà a inicis de novembre. Cuideu-vos, música i molta poesia!

SOTA LES PEDRES

Sota les pedres

Autora: Arianna Squilloni

Il·lustradora: Laia Domènech

Traductor: Dani Espresate Romero

Editorial: Akiara

64 pàgines

16,5 x 27,5 cm

Rústica cosida a fil vist

ISBN: 978-84-17440-66-4

Col·lecció Akipoeta, 2

Primera edició: juny del 2020

Edat recomanada: + 9 anys

Al camp, els avis treballen de sol a sol. La petita ho va mirant tot, amb atenció i curiositat, alhora que s’esforça en entendre la natura amb la seva imaginació. Els poemes, plens d’innocència, ens parlen del debat de les granotes, del sentit de l’orientació dels senglars, del banquet dels llimacs o de la màgia de les cuques de llum. També hi ha entrebancs, com el dia que perden les vaques o que una mostela entra en el corral. Una mirada fresca als fenòmens de la natura i una invitació a aturarnos i a contemplar.

Més informació

Cançó El temps va lent

El temps va lent és el meu primer poema musicat.

Us comparteixo aquesta magnífica cançó. Música, veu i arranjaments de R.C. Alexandri i veu de Marta Casals Balaguer. Il·lustració de Virginia Donoso. Agraïr, com no, la  col·laboració del grup Ara Va de Bo, sense el qual aquestes tonades no haguessin existit mai.

A tots ells, gràcies.

el temps va lent

Podeu clicar a la il·lustració per ampliar-la mentre sentiu la cançó o consultar els acords aquí