“99 invitacions a la lectura” (Dossiers Rosa Sensat, nº 83)

Atenció a la coberta de “99 invitacions a la lectura“. Us sona algun llibre? Endevinacontes està entre les 99 propostes i activitats per crear, compartir i gaudir amb els llibres!  Publicat per l’ Associació de Mestres Rosa Sensat. “Les propostes de treball que trobareu en aquest Dossier estan ordenades per cicles escolars, i s’acosten als llibres des d’angles diferents, i conviden a una lectura que defugi la uniformitat i abasti camins inexplorats, divertits, creatius, que facin pensar, cooperar i verbalitzar allò que els autors i il·lustradors mostren o suggereixen…”

9788412009668

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s